Trüf mantarı, krema ve sarımsaklı sosla hazırladığım tek başına ana yemek diyebileceğim doyurucu ve lezzetli bir makarna oluyor. Trüf mantarını bilmeyenler için kısaca bilgi vereyim. Avrupanın bazı ülkelerinde Özellikle İtalya’da her yıl Ekim ... devamını oku
Kuşkonmazlı Rozbif Ruloları, Beyaz Soslu
Davet sofralarında yemek öncesi atıştırmalık olarak ikram edebileceğiniz lezzetli ve yapılışı çok pratik bir meze oluyor. Servis: 14 adet Hazırlama süresi: 15 dakika Malzemeler: 14 adet ince dilimlenmiş dana rozbif 1 kavanoz kuşkonmaz ... devamını oku
Mozarella Peynirli Fesleğen Soslu Közlenmiş Biber Rulosu
Tarif defterimden; Közlenmiş kapya biberlere sarılan minik mozarellaların üzerine fesleğenli sos ile yemek öncesi iştah açıcı bir meze. Görsel olarak şık sunumuyla da deneyin diyebileceğim lezzetli bir atıştırmalık. Servis: 20-22 ... devamını oku
Körpe Ispanak Salatası, Portakal Soslu
Mevsiminde; Portakallı sos körpe ıspanaklarla buluşunca ortaya çıkan bu lezzetli salatayı deneyin derim. Portakalın aroması ıspanağın ağızda acılık veren tadını alıp bambaşka bir boyuta dönüşüyor. Servis: 4 kişilik Hazırlama süresi: 15-20 ... devamını oku
Meyveli İtalyan Pudingi
Tarif defterimden; Çeşitli ülkelerde farklı versiyonları olan yemek sonrası tatlısının yöresel bir lezzet olan İtalyan usulünü, yılllar evvel İstanbul’da yaşayan Napoli’li İtalyan şef arkadaşlarımız için yapmış ve onlardan tam not almasınından ... devamını oku
- « Önceki Sayfa
- 1
- …
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- …
- 196
- Sonraki Sayfa »