Mevsiminde; Yaz bitmeden kırmızı herhangi bir kırmızı erikten yaptığım hafif mayhoş ve lezzetli reçeli, tatlılar bölümünde ''Meyveli İtalyan Pudingi'' ve ''Shortcrust Tart'' tariflerimde kullanabilirsiniz. Hazırlama süresi: 15 ... devamını oku
Vanilyalı Şekerpare Kayısı Reçeli
Kayısı reçelini çubuk vanilya ile deneyin derim, vanilyanın verdiği yumuşacık aroma ile bambaşka lezzette oluyor. Bir dilim kızarmış ekmeğin üzerine tereyağı ve mis gibi vanilya kokulu kayısı reçelini kim istemez;) Ayrıca herkesin ... devamını oku
Fırında Patlıcanlı Köftecikler
Yeni keşifler; Aslında islim kebabı yapmayı planlayarak başladım ama elimdeki patlıcanlar iri boy olunca böyle bir lezzet ortaya çıktı;) Bu yapılışı pratik , sağlıklı ve leziz yemeği yanında pilav ve cacık ile ana yemek olarak ... devamını oku
Portakallı Bisküvili Pasta
Tarif defterimden; Kakaolu bisküvi ve taze portakal suyu ile hazırladığım bu lezzetli ve hafif tatlının yapılışı çok kolay, tam da yaz tatlısı diyebiliriz. Servis: 17*25 cmlik dikdörtgen cam kalıp Hazırlama süresi: 15-20 dakika Pişirme ... devamını oku
İçli Köfte
Geleneksel yemeklerimizden olan haşlama usulü içli köfteyi Fransa’dan gelen misafirlerimiz nasıl oluyor diye merak edince hep birlikte yapalım önerimi sevinçle karşıladılar. En uğraştırıcı bölümü yoğurma olduğundan, bu görev erkeklere verildi;)) ... devamını oku
- « Önceki Sayfa
- 1
- …
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- …
- 196
- Sonraki Sayfa »