Fransız mutfağından; İki milföy arasında badem, tereyağı, yumurta ve şekerden yapılan bir krema olan ‘’frangipane’’ ile doldurulan ve üzerine yumurta sarısı sürülerek çeşitli şekiller verilip fırında pişirilen nefis lezzetin orijinal adı ... devamını oku
Zeytinyağlı Lahana Yemeği
Tarif defterimden; Bol limonlu, pirinçli sağlıklı lahana yemeği ılık veya soğuk olarak her iki türlü de çok lezzetli oluyor… Servis: 4 - 6 kişilik Hazırlama süresi: 20 dakika Pişirme süresi: 40 dakika Malzemeler: 1 ... devamını oku
Portakallı Tiramisu
Portakallı kreması ve portakal peltesiyle çok hafif ve lezzetli olan Tiramisu'yu portakal mevsimindeyken deneyin derim… Kremasında yumurta olmadığından buzdolabında 3 - 4 gün bekletebilirsiniz. Servis: Büyük boy oval cam ... devamını oku
Kuru Bakla Köftesi
Vejeteryan ve glutensiz beslenenler için sağlıklı ve yapılışı pratik kuru bakla köftesi… Gayet lezzetli olan bol otlu leziz bakla köftesini süzme yoğurt ile atıştırmalık veya hafif bir öğün olarak tüketebilirsiniz… Servis: 8 - 10 ... devamını oku
Hardal Soslu Bal kabağı Salatası
Bol yeşillikler üzerinde airfryerda pişirdiğim ılık bal kabağı, nar taneleri, peynir, iç kabak çekirdeği ve hardallı & ballı soslu leziz ve sağlıklı salata… Servis: 4 - 6 kişilik Hazırlama süresi: 20 dakika Pişirme süresi: 20 ... devamını oku
- « Önceki Sayfa
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 196
- Sonraki Sayfa »