Tarif defterimden; Bir yandan yaza veda ederken diğer taraftan Sonbahar’ın başladığı bugünlerde iki mevsimin meyvelerini buluşturduğum nefis fırın reçeli… Erik, elma, armut, üzüm, mandalina, tarçın, karanfil ve damla sakızlı reçeli sirke ve ... devamını oku
Domates Turşusu Nasıl Yapılır?
Kış hazırlıkları; Mevsimin son domates ve biberleriyle pratik bir şekilde yapabileceğiniz turşu kış boyunca et & tavuk, pilav ve bakliyat yemeklerinin yanında leziz bir eşlikçi olacaktır… Turşuyu uzun süre saklamak istediğimden konserve ... devamını oku
Domates Soslu Kıymalı Rulo Patlıcan Yemeği
Tarif defterimden; Uzun zamandan beri sizlerle tarifini paylaşmak istediğim tek kelime ile muhteşem diyebileceğim rulo patlıcan yemeği… Kıymalı harcı hazırlayıp tavada veya fırında kızarttığımız patlıcanlara sarıyoruz, ev yapımı domates sos ... devamını oku
Madlen Kek (Madeleines)Nasıl Yapılır?
Fransız mutfağından; Fransız mutfağına ait nefis lezzetlerden biri olan süngerimsi yumuşacık minik madlen kekler 1700 li yıllarda keşfedilerek romanlara konu olmuş ve bu sayede ünlenmiş… Madlen hamuru hazırlandıktan sonra 12 - 24 saat arası ... devamını oku
Domatesli Milföy Tart
Tarif defterimden; Milföy ile kolaylıkla yapabileceğiniz çeri domatesli, lorlu ve pestolu leziz tart… Servis: 3 - 4 kişilik Hazırlama süresi: 20 dakika Pişirme süresi: 25 dakika Malzemeler: 3 adet dikdörtgen milföy hamuru 200 ... devamını oku
- « Önceki Sayfa
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 186
- Sonraki Sayfa »