Yalnızca üç malzemeyle kısa sürede hazırlayabileceğiniz portakal aromalı ve hindistan cevizi sütlü nefis çikolatalı mus …
Servis: 5 – 6 adet minik bardak veya kuplarda
Hazırlama süresi: 10 dakika
Malzemeler:
180 gr bitter çikolata, %70 kakao oranında
150 ml hindistan cevizi sütü
1 portakal kabuğu, rendelenmiş
Yapılışı:
*Çikolatayı parçalara ayırıp benmari usulü eritin. Hindistan cevizi sütü ve rendelenmiş portakal kabuklarını ekleyip el çırpıcısıyla homojen bir kıvam alana kadar 4 – 5 dakika çırpın.
*Minik kahve yanı bardaklara pay edin, buzdolabında 2 saat kadar beklettikten sonra üzerlerini dilediğiniz gibi süsleyin.
Afiyetle, sevgiyle ve sağlıkla evde kalın…
Bir yanıt yazın