Davet sofralarında yemek öncesi atıştırmalık olarak ikram edebileceğiniz lezzetli ve yapılışı çok pratik bir meze oluyor.
Servis: 14 adet
Hazırlama süresi: 15 dakika
Malzemeler:
14 adet ince dilimlenmiş dana rozbif
1 kavanoz kuşkonmaz konservesi
Beyaz sos için malzemeler:
3 çorba kaşığı mayonez
4 çorba kaşığı light yoğurt
Yarım limonun suyu
Yarım çay kaşığı taze çekilmiş karabiber
Yarım çay kaşığı tuz
2 çorba kaşığı frenk soğan, ince doğranmış (taze soğanın yeşil ince dallarından da kullanabilirsiniz)
*Kuşkonmazların sularını süzdürüp iyice kurulayın, rozbif dilimlerine sarın, servis tabağına alın.
*Beyaz sos için mayonez, yoğurt, limon suyu, karabiber ve tuzu karıştırın. İnce dilimlenmiş frenk soğanlarını ekleyin, karıştırın. Sosu küçük kaselerde kuşkonmazlı rozbif ruloları ile servis yapın.
Afiyet olsun
Bir yanıt yazın